![]() |
![]() |
#6 |
DJURADJ
|
AW: 7M-GTE in Germany or Österreich
dobar dan Tome
![]() ako ne razumijes njemacki, mogu ti ja mozda pomoc trazit sta ti treba. ali kao prvo, dobro doso u nas forum ![]() reci mi, koji motor trazis? gore si napiso da vozis '87 n/a, znaci BEZ turba, a dole pises da trazis 7m-gte, znaci SA turbom. mada bezobzira, ako trazis motor iz austrije, otidji gore na stranici, pise "Nützliche Links", tu otidji na "Spezialisten-Karte" i trazi, odma u austiji, u blizini hrvatske "caligula". evo ti jos link do njegovog profila *klikni ovdje*. njega mozes pitat, i na englezki, dal 'ti moze nabavit motor. on ti je i naj blizi od nas sviju. ciena za taki motor varira, moze bit 500.- euro ali i 2'000.-, znaci naj bolje pitas ga sam. ali i ja bi ti preporucio, da svoj motor revidiras. jeftinije ti je kao prvo, a kao drugo, znas tacno sta si uradio. ako su samo lageri kod radilice otisli, nebi trebo bit veliki problem. trebas radilicu izvuchtat, nabavit nove lagere, i neko ko ce ti sve to prefosionalno uradit. i tu mozes isto toga "caligula" kontaktirat, on to sve zna. nadam se, da sam mogo makar malo pomoci. pozdrav HE-MAN |
![]() |
![]() |