dobro jutro Tomislave
drago mi je. ovdje ima jos vise nasih, neg sto sebi mozes zamislit (i neg sto bi neki htjeli priznati

).
zbog motora; aha, sad sam skuzio. turbomotora ovdje u forumu vise ima nego non-turbo. al et, zato probaj kontaktirat toga "caligula", on ti moze u prinzipu sve nabavit, i dijelove i motore. stvarno je kompetentan covjek, i razumije engleski.
sam sto ti trebam jos reci, da to nije tako lako u supru bez turba ugradit motor sa turbom. ima par stvari sto nisu isti, mada je sve moguce.
u mojim ocima imas paar mogucnost:
- trazi turbomotor, komplet, sa computerima, hladnjacima i cijevima i probaj ugradit.
- trazi non-turbo-motor i dogradi turbo. i ovdje isto trebaju hladnjaci i take stvari.
- ili, sto bi ti ja preporucio, trazi dijelove u austriji ili njemackoj (ili americi) i revidiraj svoj. ali ne trazi kod toyote, svi su oni isto skupi, trazi preko foruma.
ako hoces malo vise snage kod svoje non-turbo, ima drugi mogucnosti, i bez turba, da ti auto postane brze. (druge klipove sa vecom kompresijom, vise obrtaja, vece ventile, druge
nockenwelle (grebenasto vratilo) i tako dalje)
pogledaj malo u ovaj forum:
http://www.supramania.com/forums/index.php
tu imajo dosta thema, na engleskom, koji ti pokazuju raznorazni mogucnosti da optimiras jacinu svoje n/a. ali ima i puno thema, sto se bave dograde turba na non-turbo-motor ili ugrade turbo-motora u non-turbo-supru.
pozdrav i hvala za komplimenat zbog moga auta

iznutra nije (jos) nista narocito, tamno sivo. ali jos malo pa ce mozda biti tamno sivo/bez.
imasli ti slika od svoje supre? ako imas, ubazi paar u forum, da vidimo o cemu se radi...
pozdrav boris