Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.11.2007, 09:18   #11
HE-MAN
DJURADJ

Benutzerbild von HE-MAN

iTrader-Bewertung: (4)
HE-MAN befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
AW: 7M-GTE in Germany or Österreich

dobro jutro Tomislave

drago mi je. ovdje ima jos vise nasih, neg sto sebi mozes zamislit (i neg sto bi neki htjeli priznati ).

zbog motora; aha, sad sam skuzio. turbomotora ovdje u forumu vise ima nego non-turbo. al et, zato probaj kontaktirat toga "caligula", on ti moze u prinzipu sve nabavit, i dijelove i motore. stvarno je kompetentan covjek, i razumije engleski.

sam sto ti trebam jos reci, da to nije tako lako u supru bez turba ugradit motor sa turbom. ima par stvari sto nisu isti, mada je sve moguce.
u mojim ocima imas paar mogucnost:

- trazi turbomotor, komplet, sa computerima, hladnjacima i cijevima i probaj ugradit.
- trazi non-turbo-motor i dogradi turbo. i ovdje isto trebaju hladnjaci i take stvari.
- ili, sto bi ti ja preporucio, trazi dijelove u austriji ili njemackoj (ili americi) i revidiraj svoj. ali ne trazi kod toyote, svi su oni isto skupi, trazi preko foruma.
ako hoces malo vise snage kod svoje non-turbo, ima drugi mogucnosti, i bez turba, da ti auto postane brze. (druge klipove sa vecom kompresijom, vise obrtaja, vece ventile, druge nockenwelle (grebenasto vratilo) i tako dalje)

pogledaj malo u ovaj forum: http://www.supramania.com/forums/index.php

tu imajo dosta thema, na engleskom, koji ti pokazuju raznorazni mogucnosti da optimiras jacinu svoje n/a. ali ima i puno thema, sto se bave dograde turba na non-turbo-motor ili ugrade turbo-motora u non-turbo-supru.

pozdrav i hvala za komplimenat zbog moga auta iznutra nije (jos) nista narocito, tamno sivo. ali jos malo pa ce mozda biti tamno sivo/bez.

imasli ti slika od svoje supre? ako imas, ubazi paar u forum, da vidimo o cemu se radi...

pozdrav boris
HE-MAN ist offline   Mit Zitat antworten