Zitat:
Zitat von HE-MAN
dobar dan Tome
ako ne razumijes njemacki, mogu ti ja mozda pomoc trazit sta ti treba.
ali kao prvo, dobro doso u nas forum
reci mi, koji motor trazis? gore si napiso da vozis '87 n/a, znaci BEZ turba, a dole pises da trazis 7m-gte, znaci SA turbom.
mada bezobzira, ako trazis motor iz austrije, otidji gore na stranici, pise "Nützliche Links", tu otidji na "Spezialisten-Karte" i trazi, odma u austiji, u blizini hrvatske "caligula". evo ti jos link do njegovog profila *klikni ovdje*. njega mozes pitat, i na englezki, dal 'ti moze nabavit motor. on ti je i naj blizi od nas sviju. ciena za taki motor varira, moze bit 500.- euro ali i 2'000.-, znaci naj bolje pitas ga sam.
ali i ja bi ti preporucio, da svoj motor revidiras. jeftinije ti je kao prvo, a kao drugo, znas tacno sta si uradio. ako su samo lageri kod radilice otisli, nebi trebo bit veliki problem. trebas radilicu izvuchtat, nabavit nove lagere, i neko ko ce ti sve to prefosionalno uradit. i tu mozes isto toga "caligula" kontaktirat, on to sve zna.
nadam se, da sam mogo makar malo pomoci.
pozdrav HE-MAN
|
Pozdrav!
ne mozes zamisliti koliko sam iznenaden i i sretan sto mi se javio neko nas!
Ovo stvarno nisam ocekivao

Mada sam, moram priznati, iznenaden koliko se i ostala ekipa s foruma trudi pomoci. Stvarno ste super forum, samo sto ja ne znam njemacki pa necu moci aktivno sudjelovati u njemu....
Uglavnom, prica ide ovako... ja i moj kum imamo supre, on ima turbo ja imam N/A, koji od prvog dana nije radio kako treba... puknuo mu je dihtung glave, pa stalno neke kodove izbacuje i sad je na kraju zablokirao... i reko, ako vec moram slagati auto onda barem neka bude turbo...
Jedini je problem sto kod nas tih motora nema, pa cu morati potegnuti do austrije po jedan, financijski znam da je to skuplja varijanta i da ne znam sto kupujem, ali supra bez turba je spora (sporija od supre od kuma...

)
Meni je glavni problem sto ne pricam njemacki i ne znam di su otpadi, ali cu probati srediti nesto preko clana foruma kojeg si mi preporucio pa cu vidjeti kolike su cijene.
Inace,cijene dijelova u toyoti ovdje su uzasno visoke, tako da sve dijelove narucujemo iz amerike, i kad platim postarinu, porez i carinu opet me ispadne jeftinije nego u toyotinom servisu koji je 2 kilometra od mene.....
Btw, vidim da imas bas lijepo slozen auto
sta je unutra?
Pozdrav
~Tomislav